duminică, 3 ianuarie 2010

Start...Finish...It's over...

-Ultima persoana care mi-as fi putut inchipui ca ar putea trezi in suflet sentimente,fie ele de orice fel.
-O perioada de joaca infantila in care fiecare isi dorea sa demonstreze ca este mai presus.
-Un curaj nebun care a dovedit indrazneala nebuna a unui suflet de obicei precaut dar care de aceasta data isi dorea mai mult...pentru ca el era altceva,era mai mult.
-Decizia unui compromis in urma caruia ar fi putut rezulta dezamagiri sau viitorul unor clipe ce nu se pot uita.
-Rezultatul compromisului:Un succes emotional neasteptat si un inceput oficial,un inceput care nu presupunea sfarsit.
-Zile interminabile de visare,asteptare,planuri pentru momentele in care nimic altceva n-ar mai fi trebuit sa conteze.
-Un moment de cumpana in care involuntar sufletul a indraznit timid dar sigur sa "sopteasca"-...te iubesc.
-Accentuarea asteptarii si intensitatii momentului culminant,palpitatii crescande,zambet pur si molipsitor,dorinta...
-Inca putin,inca putin...era timpul...emotii coplesitoare,minute de durata orelor,un suflet tremurand si pregatirea unei iubiri care avea sa fie totul.
-Atingere,rasuflare,privire,doua palme inclestate...vocea isi pierduse de mult acordurile firesti,o inima care tremura intr-un mod haotic,doi ochi care usor usor deveneau universul de viata a unui suflet,zambetul timid,sarutul...mult asteptata implinire.
-Timpul devenise invizibil,vocile celorlalti erau doar zgomote in surdina,viata exista pentru ca el exista,visarea devenise realitate,nopti cu ochii larg deschisi refiltrand fiecare clipa,fericire iar si iar.
-Curajul iubirii in deplinatatea drepturilor,fara teama,fara retineri...nebunie,fericire,implinire,iubire...Liniste,doi oameni,doua priviri...-Te iubesc.
-Clipe magice,tremur sufletesc,vibratia sangelui care se strecura prin vene pana si ele iubind,lacrimi amestecate cu zambete si insotite de imbratisari puternice care imi puneau Universul in palme si totul imi apartinea.Intensitatea unei simple priviri si fiorul unei simple atingeri...simplitatea si totul,imbratisate intr-o iubire nebuna care depasea orice asteptare...exista dorinta de a fi...
-Un moment de incercare sufleteasca,teama si totusi curaj,incredere,o imbratisare nebuna,un sarut intens in mijlocul strazii,o promisiune si increderea ca totul v-a fi bine.
-Lacrimi,aceeasi si chiar mai multa iubire,asteptare,un dor nebun si un infinit"te iubesc".
-O zi obisnuita devenita cea mai fericita zi...asteptarea luase sfarsit inca o data,presupunandu-se ca si pentru ultima data.
-Noi doi,fata in fata din nou,o emotie groaznica si fericirea care imi invadase corpul intr-un mod inexplicabil,prezenta si totodata absenta,bratele lui ma cuprindeau din nou,il simteam,eram noi,iubirea si frumosul din viata mea.
-Magia revenise si promitea sa ramane,sa dureze,sa existe pentru noi.
-Sarut,atingere,clipa,te iubesc,tremur,vise,nebunie,eu,tu,noi,totul...
-Nimic,magie rupta,lacrimi,durere...realitatea...iubirea,un"noi"...ceva care a fost si s-a terminat...Ieri totul,astazi nimic.Te-am iubit...Te iubesc....

"Those eyes,your smile...means everything to me,but you don't know...Miss you"

Niciun comentariu: